Analýza bonity firmy - Chajdiak, Jozef
Aspekty hodnotenia ekonomickej situácie stavu a vývoja firmy. Podstata ukazovateľov charakterizujúcich bonitu firmy. Ukazovatele likvidity. Ukazovatele zadlženosti. Ukazovatele vybavenosti.