Jednoduché návody neexistují - Urban, Jan
Účinná motivácia a jej vplyv na zvýšenie výkonu zamestnancov. Faktory pracovnej motivácie. Vnútorná motivácia založená na zaujímavosti práce. Finančné ohodnotenie ako vonkajšia motivácia. Motivácia na základe osobnej povesti. Motivácia na základe pracovného výkonu. Motivácia spočívajúca v spoločenskom poslaní práce. Motivácia verzus manipulácia.