Analýza denných hodnôt výmenných kurzov národných mien krajín V4 voči euru - Chocholatá, Michaela, 1977-
Špecifikácia vhodných ARIMA (autoregressive integrated moving average) modelov denných hodnôt výmenných kurzov národných mien krajín V4, t.j. slovenskej koruny (SKK), českej koruny (CZK), maďarského forintu (HUF) a poľského zlotého (PLN) voči euru (EUR) od začiatku roka 1999 do konca apríla 2006.