Firmy musí počítat se stárnoucí generací - Přikryl, Jan
Cieľ Európskej únie v oblasti zamestnávania ľudí v rozmedzí 55 až 64 rokov. Rast počtu zamestnaných z radu starších pracovníkov. Demografické dôvody a ekonomický rast ako hlavné dôvody zamestnávania starších ľudí. Programy pre dôchodcov v zahraničí. Aj v Českej republike hľadajú východisko - projekt Tretia kariéra.