Jak efektivně hledat nové zaměstnance? - Navarová, Hana
Hľadanie nového zamestnanca na uvoľnené pracovné miesto. Spolupráca podniku s personálnou agentúrou. Dôvody, prečo využiť služby personálnej agentúry. Úskalia spolupráce s konzultantmi personálnej agentúry. Diskrénosť v spolupráci. Vzájomná dôvera a informovanosť.