Ukryté rezervy odhalí Development center - Štullerová, Naďa
Development center ako nástroj pre strategické plánovanie ľudských zdrojov. Čo je podstatou tohto nástroja a na čo slúži. Identifikácia silných a slabých stránok zúčastnených. Individuálne a skupinové modelové situácie a psychologické testy. Prínos programu pre zúčastnených. Prínos pre organizáciu.