Zneužitie vraj nehrozí - Lesay, Juraj
Rok zavedenia eura (2009) sa blíži. Spotrebiteľov trápi najmä strach z vyšších európskych cien. Pripravené sú kroky, ktoré by mali zabrániť zneužitiu zavedenia novej meny. Duálne oceňovanie - kalkulačky pre spotrebiteľov. Podnikatelia ponúkajú etiku. Najlepšou obranou je konkurenčné prostredie.