Stres aneb cena za modernizace práce
Nadmerný tlak na zamestnancov vyvolávajúci stres. Dôsledky stresu - práceneschopnosť, predčasný odchod do dôchodku a straty na produktivite. Vysoké straty organizácie. Pružná práca a pružná pracovná doba ako liek na stres. Spôsob riadenia a zdravie.