Smlouva o Ústavě pro Evropu jako mezinárodní smlouva - Trávníčková, Zuzana
Zhodnotenie ústavnej zmluvy po formálnej stránke, t.j. ako medzinárodnej zmluvy. Odlišnosti od ostatných medzinárodných zmlúv. Zmluva verzus ústava. Neústavné a ústavné znaky ústavnej zmluvy. Zmluva s ústavnými znakmi.