Bezpečnostní dimenze smlouvy o Ústavě pro Evropu - Dubský, Zbyněk
Ústava ako reflexia rozvoja bezpečnostnej dimenzie. Povaha bezpečnostnej dimenzie v Ústave. Inštitucionálne zmeny ako zásadné inovácie bezpečnostnej dimenzie v Ústave. Efektivita a koherencia EÚ ako bezpečnostného aktéra. Realizácia bezpečnostnej dimenzie.