Rozvoj kompetentnosti (spôsobilosti) euromanažérov - Thomasová, Elena
Spôsobilosť - kompetentnosť. Manažérske spôsobilosti. Kompetentný prístup k rozvoju manažérov a pracovníkov ako jeden z najúčinnejších spôsobov zvyšovania efektívnosti organizácie. Základné spôsobilosti a spôsobilosti vysokého výkonu. Kompetentnosť euromanažérov - spôsobilosti týkajúce sa konania a bytia. Osvojenie spôsobilostí euromanažérov je výzva strategického významu.