Co s brněnským železničním uzlem? - Dukát, Jiří
Historický pohľad na Železničný uzol Brno (ŽUB). Pohľad na vtedajšie návrhy z čisto dopravného a technologického hľadiska. Hlavné problémy železničného uzla Brno. Prednosti a vady nádražia v odsunutej polohe.