Promarněné příležitosti Českých drah - Šíp, Emanuel
Železničné tradície ČR a nelichotivá skutočnosť. Stav českej železničnej siete. Jednotlivé etapy reformnej histórie na českej železnici. Negatívny finančný vývoj. Odpoveď na otázku v čom spočívajú premárnené príležitosti Českých dráh.