Kontroverzní Nobelova cena za ekonomii - Sirůček, Pavel
Stručný pohľad na životné osudy Alfréda Nobela. Odkaz Alfreda Nobela a vznik Nobelovej ceny. Kontroverznosť udeľovania tzv Nobelovej ceny za ekonómiu. Klasifikácia tzv. Nobelových cien za ekonómiu a prehľad ocenených laureátov. Perspektívy Nobelovej ceny za ekonómiu a "najväčší ekonóm".