DPH v Európskej únii - Jurišová, Anna
DPH a zdaniteľné obchody. Potreba určenia, či je daná transakcia predmetom dane. Dodanie tovaru - charakteristika. Konkrétne príklady. Čo sa nepovažuje za dodanie tovaru. Príklady.