Potreba implementácie manažmentu znalostí v slovenských podnikoch - Čarnický, Štefan
Prehľad teoretických prístupov k chápaniu manažmentu znalostí. Úloha znalostí v podnikovej praxi. Identifikácia základných predpokladov úspešnej implementácie manažmentu znalostí v slovenských podnikoch s dôrazom na nutnosť vytvárania podnikovej kultúry podporujúcej rozvoj znalostí.