Zaměstnávání osob se zdravotným postižením - Holubcová, Jana
Kto sú osoby so zdravotným postihnutím. Základné povinnosti zamestnávateľa pri zamestnávaní osôb so zdravotným postihnutím. Podpora zamestnávania osôb so zdravotným postihnutím. Osoby so zdravotným postihnutím a zákonník práce.