Platobný styk v Slovenskej republike v roku 2005
Jedna z najdôležitejších úloh Národnej banky Slovenska - zabezpečenie prevádzky medzibankového platobného systému SIPS (Slovak interbank payment system). Vyhodnotenie prevádzkovania platobného systému SIPS v roku 2005. Štatistické informácie o počte a hodnote transakcií spracovaných týmto platobným systémom. Informácie o vydávaní a používaní platobných kariet. Štatistické údaje o počte a hodnote platobných transakcií uskutočnených bankovými platobnými kartami.