Vývoj na domácich finančných trhoch v roku 2005
Zhodnotenie vývoja a štatistické údaje o domácich finančných trhoch v roku 2005. Medzibankový peňažný trh a jeho cenové indikátory. Rast medzibankových obchodov. Národná banka Slovenska a jej pozícia na domácom peňažnom trhu. Situácia na trhu krátkodobých štátnych cenných papierov. Domáci kapitálový trh. Výnosy cenotvorných štátnych dlhopisov. Sekundárny trh s cennými papiermi na Burze cenných papierov v Bratislave.