Skúsenosti a poznatky Inštitútu celoživotného vzdelávania TU v Košiciach z rekvalifikačného kurzu v rámci projektu ESF - Vitko, Dušan
Hodnotový systém človeka a z toho vyplývajúce postoje, ktoré sa ako dominujúci prvok prejavujú u účastníka rekvalifikačného kurzu nielen vo vzdelávacom procese ako takom, ale aj na trhu práce. Hodnota v psychologickom ponímaní. Problém, stručný popis projektu, výsledky. Presun zamestnateľnosti z priemyslu a poľnohospodárstva do oblasti služieb a práce s informáciami. Prechod na informačnú spoločnosť.