Vplyv zmien v štruktúre miestnych daní na daňové zaťaženie podnikateľských subjektov v SR - Ďurinová, Ivona, 1964-
V rámci daňovej reformy sa na Slovensku realizovali mnohé radikálne zmeny v daňovej oblasti. Po daňovej reforme nasledovala v SR fiškálna decentralizácia, ktorá zahřňa významné zmeny v štruktúre miestnych daní týkajúce sa dane z nehnuteľností, dane z motorových vozidiel a miestnych daní a poplatkov. Výsledky prieskumu, ktorého zámerom bolo zistiť, aký dopad majú tieto zmeny na daňovú zaťaženosť podnikateľských subjektov.