Viackriteriálne vyhodnotenie krajín CEFTA metódami triedy PROMETHEE prostredníctvom nominálnych konvergenčných kritérií pri vstupe do Európskej únie - Brezina, Ivan, 1963-
Plnenie Maastrichtských kritérií krajinami CEFTA pri vstupe do EÚ. Maastrichtské kritériá. Metódy triedy PROMETHEE, ktoré sú určené na riešenie problémov komplexného vyhodnocovania variantov. Vybrané makroekonomické ukazovatele v krajinách CEFTA v roku 2003 a 2004. Preferenčná funkcia. Porovnanie krajín metódami triedy PROMETHEE.