Systémy ochrany vkladov v Európskej únii - Zimková, Emília
Systémy ochrany vkladov v Európskej únii. Pohľad do histórie poistenia vkladov. Limit poistnej náhrady vkladov a maximálna náhrada v krajinách EÚ. Vklady vyňaté spod ochrany vkladov.