Vývoj ekonomiky a podnikateľského prostredia v SR v roku 2005 - Vlčko, Ján
Vývoj ekonomiky Slovenskej republiky v roku 2005. Lisabonská stratégia pre Slovensko. Stav podnikateľského prostredia. Výsledky ekonomického prieskumu SOPK. Odporúčania SOPK k vývoju ekonomiky a podnikateľského prostredia.