Budování značky je spojeno s vizuálním vjemem - Cechl, Pavel
Rozhovor s riaditeľom Design centra v Českej republike Karlom Kobosilom. Vplyv marketingu na dizajn. Porovnanie práce marketéra a dizajnéra. Dizajn ako ekonomický nástroj, ktorý vytvára konkurencieschopnosť výrobcu a výrobku na trhu. Vývoj dizajnu v Českej republike. Vplyv technologického vývoja na dizajn. Problémy súčasného českého priemyselného dizajnu.