Výzvy stojace pred Slovenskou republikou a Európskou úniou v súčasných podmienkach - Šíbl, Drahoš
Ekonomické integračné úsilie a jeho úspechy. Etapy vývoja Európskej únie. Vstup Slovenska do Európskej únie.