Bájna predstava zlomu -hodnotenie spokojnosti - Husár, Jaroslav
Zamyslenie nad hodnotením ekonomickej výkonnosti krajín V-4. Problémy s presnosťou a koherenciou údajov. Porovnanie makroekonomickej výkonnosti a dôveryhodnosti číselných hodnôt s OECD. Makroekonomické indikátory na popis výkonnosti ekonomiky. Kritický pohľad na ich hodnovernosť.