Vzácneho veľa nebýva - Škriniar, Pavel, 1979-
Prečo investovať do zlata. Možnosti investovania do zlata. Ako sa zlato dobýva a kde sa s ním obchoduje. Rýdzosť zlata. Zlaté rezervy národnej banky. Obchodovanie so zlatom. Z histórie Kremnickej mincovne.