Recenzia vysokoškolských učebných textov Majtánová A. a kol.: Poisťovníctvo. - Palacková, Dana
Vydavateľstvo Ekonóm v Bratislave vydalo v roku 2006 učebné texty autorky A. Majtánovej a kol.: Poisťovníctvo. Publikácia prináša teoretické a základné poznatky z oblasti poisťovníctva. Obsahovo sú texty členené do piatich kapitol.