Príbeh investičného velikána - Bačišin, Vladimír
Príbeh finančného magnáta Johna M. Templetona, ktorý založil celosvetovo známu rovnomennú skupinu fondov. Začiatok jeho kariéry - rizikové operácie v podnikaní a v investíciách. Cena Templetona za pokrok vo výskume duchovnosti. Päť základných stratégií podnikania J. Templetona.