[Kriteriálny problém protimonopolnej politiky] - Tokárová, Mária
Recenzia publikácie Ľ. Dolgoša: Kriteriálny problém protimonopolnej politiky. Publikácia vyšla vo vydavateľstve IRIS v r. 2006. Uznávaný a erudovaný autor v tejto oblasti rieši už naznačený problém protimonopolnej politiky: problém kriteriálny a to predovšetkým na praktických príkladoch a rozhodnutiach v USA a v EÚ. Publikácia má tri kapitoly.