Inovátorskí investori - Ryník, Jozef
Švédsky podnikateľ a investor Axel Wenner-Gren a jeho úspechy v podnikaní. Propagácia a priamy predaj vysávačov. Investície do akcií konkurenčnej firmy na výrobu vysávačov. Založenie firmy Electrolux. Svetový líder v predaji vysávačov a neskôr i chladničiek. Založenie spoločnosti Alweg na výrobu jednokoľajových vlakových systémov. Podpora výskumu v oblasti antropológie.