Novinky v jednotlivých druhoch poistení - Bešinová, Zuzana
Študenti a absolventi stredných a vysokých škôl - platenie poistného (nemocenského, dôchodkového, zdravotného), poistné v nezamestnanosti - po 1. septembri 2005.