Zákon o inšpekcii práce - Adamček, Dušan
Úplné znenie zákona č. 125/2006 Z.z. o inšpekcii práce a o zmene a doplnení zákona č. 82/2005 Z.z. o nelegálnom zamestnávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov aj s komentárom. Zákon je účinný od 1.7.2006 a upravuje inšpekciu práce, ktorej prostredníctvom sa presadzuje ochrana zamestnanca pri práci a výkon štátnej správy v oblasti inšpekcie práce.