Návrh standardů kvality pro měření úrovně služeb v MHD - Olívková, Ivana
Hodnotenie spokojnosti cestujúcich s kvalitou služby MHD v Ostrave v rokoch 2001-2004. Návrh štandardov pre kritériá časovej dostupnosti v dopravnej sieti MHD - štandard dostupnosti zastávok MHD, štandard doby premiestnenia, štandard čakania na spoj, štandard prestupovosti v dopravnej sieti. Tieto štandardy nedudú v ČR upravené zákonom, ich stanovenie je v kompetencii krajských úradov.