Príspevok na aktivačnú činnosť pre uchádzačov o zamestnanie - Janušová, Mária
Systém na motiváciu nezamestnaných k snahe vlastným pričinením zmeniť svoju situáciu neaktivity a zároveň na motiváciu subjektov na organizovanie aktivačnej činnosti pre uchádzačov o zamestnanie. Právny rámec na realizáciu týchto cieľov. Poskytovanie príspevku pre organizátorov aktivačnej činnosti ako nový nástroj aktívnych opatrení na trhu. Aktivačná činnosť formou menších obecných služieb a formou dobrovoľníckych prác. Výška príspevku na organizovanie aktivačnej činnosti. Národný projekt č.V.