Ako podnikať
Z obsahu: Na normy kvality tlačia najmä odberatelia. Certifikáty kvality. Prínosy a riziká zavádzania noriem ISO. Efektívny predajca - bez nátlaku. Poradenstvo. Odpovede na otázky čitateľov Trendu.