Medzinárodné zdanenie príjmov - Borčíková, Irena
Článok sa zaoberá otázkou, aký je rozsah daňovej povinnosti daňovníkov na území Slovenska, teda čo je predmetom dane. Je pokračovaním problematiky z č. 8-9/2006 MaF. Neobmedzená a obmedzená daňová povinnosť. Zdroje a druhy príjmov plynúcich daňovníkovi s obmedzenou daňovou povinnosťou z územia SR.