Identifikácia logistických biznis-procesov - Balog, Michal
Organizačné štruktúry riadiacich procesov - líniová, funkčná, projektová (maticová). Biznis-proces - súbor vzájomne prepojených prác vo výrobe, ktorej produkcia alebo ponuka služieb je realizovaná na základe potrebných zdrojov. Význam každého biznis-procesu spočíva v tom, aby sa klientovi predložil tovar alebo služba šitý na mieru, t.j. produkt, ktorý vyhovuje klientovi v cene, v termíne dodania, v servise a kvalite. Logistický biznis-proces možno identifikovať ako komplexný biznis-proces pohybu tovaru alebo služieb od prvotného určenia potreby až po hotovú produkciu u klienta. Pravidlá organizovania biznis-procesov.