Vývoj systému na riešenie sporov WTO a snahy o jeho reformu v rámci rozvojovej agendy z Doha - Silná, Zuzana
Vývoj systému na riešenie sporov v rámci GATT. Riešenie sporov podľa článkov 22 a 23 GATT 1947. Súčasný systém na riešenie sporov vo WTO. Konzultácie. Konanie pred panelom a odvolanie sa. Rokovania o revízii DSU. Text zo Suzuki. Rokovania o revízii v rámci Rozvojovej agendy z Doha a Balásov text. Útlm v rokovaniach a nový predsedajúci. Vývoj rokovaní roku 2005 a ministerská konferencia v Hongkongu.