[Hospodárska politika Európskej únie a Slovenska v Európskej únii] - Melišek, František
Recenzia na publikáciu: Hospodárska politika Európskej únie a Slovenska v Európskej únii. V publikácii sa širšie, komprehenzívnejšie a podrobnejšie skúmajú a rozoberajú charakteristiky, fenomény aj úvahy o hospodárskej politike EÚ. Publikácia tiež obsahuje širokospektrálnu škálu problematík a ich analýz z rôznych oblastí hospodárskej politiky Slovenskej republiky a jej relácií k hospodárskej politike EÚ.