[Verejné rozpočty] - Ponechalová, Anna
Recenzia na učebnicu : Verejné rozpočty. Autori sa v recenzovanej publikácii sústredili hlavne na jednotlivé zložky sústavy verejných rozpočtov, ktoré aplikovali na podmienky Slovenskej republiky. Kniha je rozdelená do 17 kapitol a je určená pre študentov ekonomického zamerania ako aj pre širokú verejnosť.