Vývoj a ochrana poľnohospodárskeho pôdneho fondu v Slovenskej republike - Cepek, Branislav
Právna ochrana poľnohospodárskeho pôdneho fondu.na Slovensku. Ochrana a využívanie poľnohospodárskej pôdy. Ochrana pôdy pred odnímaním na nepoľnohospodárske účely. Ochrana pôdy pred jej znehodnocovaním a poškodzovaním. Ekologické pravidlá využívania pôdy.