Využitie ukazovateľov reálneho dôchodku pri analýze ekonomického vývoja Slovenskej republiky - Lábaj, Martin, 1982-
Pri komplexnom hodnotení ekonomického vývoja je potrebné ukazovateľ, t.j. hrubý domáci produkt a jeho rast v stálych cenách doplniť o rad ďalších ukazovateľov. Vysvetlenie podstaty a metodiky konštruovania ukazovateľov, ktoré zachytávajú naznačené súvislosti. Reálny hrubý domáci dôchodok. Reálny hrubý národný dôchodok a reálny hrubý disponibilný dôchodok.