Kto zaplatí dôchodkovú reformu - Papanek, Peter
Dôchodková reforma má okrem výhod aj obrovské náklady. Transformačné náklady - daň za demografický vývoj, zaplatia ich slovenskí daňoví poplatníci. Dokedy vydržia financie vložené na účet dôchodkovej reformy - tri možnosti vývoja.