Třemi kroky k vyšší návratnosti investic do marketingu - Perrey, Jesko
Tri kroky k efektivite a transparentnosti vykazovania návratnosti marketingových investícií. Prehodnotenie, optimalizácia a inštitucionalizácia investícií. Zaistenie maximálnej transparentnosti rozpočtu. Efektívne a účinné vynaloženie rozpočtu. Dôsledná realizácia v organizácii.