Medzinárodný menový fond - právna úprava, organizácia, činnosť - Jurík, Roman
Základné otázky právnej úpravy Medzinárodného menového fondu. Stručná analýza Článkov Dohody o Medzinárodnom fonde. Orgány Fondu. Hlasovanie v orgánoch Fondu. Problematika kvót a emitovania osobitných práv čerpania.