Recenzia publikácie Klas, A. a kol.: Technologický a inovačný rozvoj v Slovenskej republike - Melišek, František
Recenzia publikácie A.Klasa a kol.: Technologický a inovačný rozvoj v Slovenskej republike. Publikácia oboznamuje čitateľov nielen s významom a obsahom technologického a inovačného rozvoja, ale aj s novými trendami, interdependenciami a problémami súvisiacimi s fungovaním ekonomiky v tejto oblasti. Rozoberané sú otázky technologického a inovačného rozvoja z rôznych hľadísk, najmä ako významný faktor ekonomického rastu, ale tiež v reláciách konkurenčnej schopnosti v podmienkach znalostnej ekonomiky. Publikácia v rozsahu 390 strán obsahuje 12 kapitol.