Internet ve službách bank - Tomášková, Dana
Využitie internetu v bankovníctve. Začiatky internetového bankovníctva v GE Money Bank. Osobný prístup pri ponuke produktu internetového bankovníctva. Rýchlosť získavania informácií. Jednoduchosť, intuitívnosť a interaktívnosť ako dôležité požiadavky. Marketingová komunikácia cez internet. Užívateľské skupiny internetového bankovníctva.