Globálne aspekty automobilového priemyslu - Pásztorová, Jana, 1960-
Výroba automobilov v najdôležitejších krajinách. Historický pohľad na vznik a etablovanie sa automobilu ako nového druhu výrobku. Postavenie automobilového priemyslu v súčasnosti. Nové postavenie dodávateľov. Scenáre vývoja automobilového priemyslu.